Tamer Kıran, Bakan Işıkhan'ın, Tuzla Tersaneler Bölgesindeki İnceleme Gezisine Eşlik Etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 29 Eylül 2023 Cuma günü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan'ın, Tuzla tersaneler bölgesindeki inceleme gezisine eşlik etti.

Bakan Işıkhan ve Tamer Kıran ilk önce Tuzla TK Tersanesinde işçilerle kahvaltı yaptı. Kahvaltıya, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Dr. Raci Kaya, Başkan Yardımcısı İsmail Ertüzün, Çalışma Genel Müdürü Mehmet Baş, Çalışma Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Akın, bakanlık bürokratları, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Düzgit, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Can Bozkurt, Meclis Üyeleri Semih Dinçel, Teoman Akyol, Kaan Anul, Serdar Akdemir ve Oda Sekretaryası katıldı.

Ardından, Bakan Işıkhan ve Bakanlık Heyeti, GİSBİR'de yapılan toplantıda denizcilik sektörünün çalışma hayatına ilişkin konular ele alındı.

Bakan Işıkhan ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, sabah tersane işçileriyle kahvaltıda bir araya geldiklerini belirterek, “Türkiye’nin özellikle denizcilik sektöründe gelmiş olduğu aşamayı gururla takip ettik. İnşallah Tuzla, Yalova’dan sonra 3. Bölgenin açılması temennisinde bulunuyorum” dedi. İhracatımıza, ekonomimize yapmış olduğu katkılardan dolayı İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve yönetimine teşekkür eden Işıkhan, “Allah yolunuzu açık etsin. Biz Bakanlık olarak her zaman sanayicilerimizin yanında olduk. Yeter ki üretelim, yeter ki istihdamı artıralım” diyerek hep birlikte daha güzel işler yapma temennisinde bulundu.

Tüm Sliderlar