Başkanımız Tamer Kıran, Odamızın 11 ve 21 No’lu Meslek Komite Başkanları İle Ankara’da Temaslarda Bulundu

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran ile Odamızın 11 No’lu Gemi Tedarikçileri Meslek Komitesi Başkanı Zihni Memişoğlu ve 21 No’lu Gemi Tedarikçileri Toptan Ticareti ve Yurtdışı Toptan Ticaret Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Abdulvahit Şimşek, 27 Mayıs Perşembe günü, Ankara’da ilgili bakanlıkların yetkilileriyle bir dizi temasta bulundu.

Tamer Kıran ve beraberindeki heyet, sektör sorunları ile ilgili konuların ele alındığı toplantıların ilkinde Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş ile bir araya geldi. Daha sonra Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Harun Seçkin’i makamında ziyaret eden Heyet, öğleden sonra ise Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Musa Demir ile görüştü.

Heyetin temasları Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan ile yapılan görüşme ile tamamlandı.

Tüm Sliderlar