13. Uluslararası Yapı, İnşaat ve Mühendislik Fuarı,24-27 Haziran 2019, Amman, Ürdün Hk.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 01.05.2019 tarihli ve 4690 sayılı yazısı ve eki.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Ürdün Müteahhitler Birliği tarafından, 24-27 Haziran 2019 tarihleri arasında, Amman, Ürdün’de “13.Uluslararası Yapı, İnşaat ve Mühendislik Fuarı”nın (Jordan Build 13) gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, Fuar’a ilişkin broşür ekte (Ek-1) yer almaktadır.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,