Fuarcılık Bilgi Sistemi hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan 12.07.2023 tarihli Ek'te sunulan yazıda;

Fuarcılık faaliyetleri ile ilgili tüm başvuru süreçlerinin yapılabileceği ve takip edilebileceği Fuarcılık Bilgi Sistemi'nin (Sistem) kurulum çalışmalarının Birliklerince tamamlanmış olduğu bildirilmekte olup, fuarcılık faaliyetlerine ilişkin tüm başvuruların 01.08.2023 tarihinden itibaren sistem üzerinden gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, sistem bilgilendirme toplantılarının çevrimiçi olarak Oda ve Borsalar için 18 Temmuz 2023 tarihinde, yetki belgesi sahibi firmalar içinse, söz konusu toplantının 20 Temmuz 2023 ve 25 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Konuya ilişkin detaylı bilgiler ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

fuarc_l_k_bilgi_sistemi_hk.pdf