Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı, 4-6 Eylül 2019, Lagos Hk.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 12.04.2019 tarihli ve 4107 sayılı yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika’nın en önemli ekonomileri arasında yer aldığı ve Nijerya’nın ekonomi başkenti olduğu belirtilen Lagos’ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından “Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı”nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Sektörel yerleşimin gerçekleştirileceği katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmelerin İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Fuar stant bedeli ekte (Ek-1) belirtilmekte olup, bahse konu fuara ilişkin katılım formu ve detaylı bilgiler TOBB’un internet sitesinde (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altında yer alan “Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,