03-04-05-06-07-09-10-12 No.lu Meslek Komitelerinin ortak Ocak ayı Toplantısı

​03-04-05-06-07-09-10-12 No.lu Meslek Komiteleri Üyelerinin talepleri doğrultusunda; UBM EMEA Türkiye Proje Danışmanı Esin Göksel  toplantıya davet edilmiş olup, 14. Uluslararası Exposhipping EXPOMARITT İstanbul Gemi İnşa ve Yan Sanayi Fuarı, 'Yeni Ufuklar' mottosuyla 21-24 Mart 2017 tarihleri arasında Pendik Green Park Convention Center'da 11 bin m²'lik alanda 40'dan fazla ülkeden, 600'ü aşkın markayı ve 50'nin üzerinde ülkeden yaklaşık 10.000 ziyaretçiyi ağırlamayı hedeflediklerini, Denizcilik sektörünün ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi tüm lider kurum ve kuruluşlarını biraraya getireceği fuarın , İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın Türkiye'de desteklediği tek denizcilik ve gemi inşa fuarı olma ayrıcalığına sahip. T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile T.C. Ekonomi Bakanlığı başta olmak üzere, yurtiçinden sektörün en önemli meslek örgütleri Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği, Gemi Sanayicileri Derneği, Gemi ve Yat İhracatçılar Birliği, Gemi Brokerleri Derneği, Türk Deniz Eğitim Vakfı, Türk Armatörler Birliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası, Gemi Mühendisleri Odası, Yalova Altınova Tersane Girişimcileri ile Gemi Tedarikçileri Derneği Exposhipping EXPOMARITT İstanbul'un önemli destekçileri arasında yer aldığı hususlarını içeren bir bilgilendire sunumu yapılarak üyelerin soruları cevaplandırılmıştır.