D8 Sanayi Bakanları Toplantısı ve Türk-Arap Sanayi İşbirliği Konferansı Hazırlık Toplantısı, 25 Mayıs 2013 – TOBB Plaza, İstanbul

DEİK tarafından, T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı üst düzey bürokratlarının katılımıyla, 24 Mayıs 2013 tarihinde, 14:30-16:30 saatleri arasında 2013 yılı sonbaharında Mısır’da gerçekleştirilmesi planlanan ve ülkemizle birlikte Bangladeş, Endonezya, İran, Malezya, Mısır, Nijerya ve Pakistan’ın üyesi bulunduğu Gelişen Sekiz (D-8) Sanayi Bakanları Toplantısı ile yine 2013 yılı sonbaharında Mısırda gerçekleştirilmesi planlanan 3. Türk – Arap Sanayi İşbirliği Konferansına hazırlık kapsamıonda özel sektörün katkılarını belirlemek ve üye ülkeler arasında ekonomik ilişkileri geliştirmeye yönelik projeleri tespit edebilmek amacıyla Kurucu Kuruluş temsilcileri ve DEİK üyelerinin katılımları ile bir istişare toplantısı düzenlenmesi planlanmaktadır. Söz konusu toplantıya katılmak isteyenler tarafından ekteki formun doldurarak 22 Mayıs 2013 tarihine kadar DEİK’e (Görkem KARABEYOĞLU, Tel: 0212 339 50 61, afrikabolgesi@deik.org.tr) iletilmesi istenmektedir.