• Anasayfa
  • |
  • Denizci Millet, Denizci Ülke Fikir ve Proje Yarışması Hk

Denizci Millet, Denizci Ülke Fikir ve Proje Yarışması Hk

Türk denizciliğine yeni ufuklar açmak ve ülkemizin her bir bireyinin denizcilik alanındaki özgün ve yaratıcı fikirlerini sektöre kazandırmak maksadıyla İMEAK Deniz Ticaret Odası tarafından "Denizci Millet, Denizci Ülke" fikir/proje yarışması düzenlenmektedir.

 "Denizci Millet, Denizci Ülke Fikir ve Proje Yarışması" ismi ile düzenlediğimiz yarışmamıza, deniz ulaştırması, deniz ticareti, gemi ve yat inşa, deniz turizmi, deniz kaynakları, limanlar, lojistik, denizcilik eğitimi ve istihdam konu ve alanlarında ülke çapında ortaya konulabilecek yeni, uygulanabilir fikir ve projeler ile iştirak edilebilecektir.

Yarışma başvuruları iki aşamalı Jüri tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren projelere düzenlenecek tören ile ödül verilecektir.

Başvurular, 02 Ocak-27 Mart 2020 tarihleri arasında Deniz Ticaret Odası web sitesinden (www.denizticaretodasi.org.tr) link yardımıyla da ulaşılabilecek yarışma portalı (www.imeakdtofikiryarismasi.com) üzerinden kabul edilecek olup, yarışma hakkında detaylı bilgiye bahse konu web sitelerinden erişim sağlanmaktadır.