IMO 2020 Kükürt Uygulaması Semineri Hk.

Küresel kükürt üst limiti uygulamasının yürürlüğe girmesine kısa bir süre kala, mevzuat ve hukuki sorumluluklara dair hususlar ve potansiyel teknik problemlerin öncelikli konular olması, IMO 2020 Kükürt Uygulamasının devreye girmesi ile beraber karşılaşılabilecek hukuksal ve kira sözleşmesi tahtındaki sorunların ve uygulamaya yönelik konuların ele alınması maksadıyla, Odamız Meclis Salonunda (İMEAK Deniz Ticaret Odası, Meclisi Mebusan Cad. No:22 Fındıklı – İstanbul) 13 Kasım 2019 tarihinde 14.00-16.00 saatleri arasında The Standard Club UK Ltd’den kıdemli hasar yöneticisi Sayın Chris MOXON ile  CMC Marine/Laboratorio Cosulich’dan, kimyager ve denetçi Sayın Gustavo COSULICH tarafından "IMO 2020 Kükürt Uygulaması" Semineri gerçekleştirilecektir.

Marpol Ek-VI uygulamasının Armatör ve Kiracılara getireceği sorumlulukları, bu sorumlulukların kira sözleşmesi açısından paylaşımını, olası teknik ve kimyasal sorunların tespit edilerek minimize edilmesi hususlarının ele alınacağı, İngilizce olarak gerçekleştirilecek olan seminer ücretsiz olup, katılım sağlamak isteyen Üyelerimizin, https://bit.ly/2oZdXVz bağlantısından online olarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.