• Anasayfa
  • |
  • Posidonia Deniz Turizmi Forumu – Uluslararası Konferans ve Sergi Hk.

Posidonia Deniz Turizmi Forumu – Uluslararası Konferans ve Sergi Hk.

28-29 Mayıs 2019 tarihleri arasında Yunanistan, Atina'da bulunan Domotel Kastri Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 5. Posidonia Deniz Turizmi Forumu, 1,000'i aşkın üst düzey yöneticiyi, karar merciisini, kruvaziyer ve yat sektörlerinden katılımcıyı ağırlayacaktır. 

Uluslararası Kruvaziyer Şirketler Birliği-Avrupa (Cruise Lines International Association Europe –CLIA) ve Akdeniz Kruvaziyer Limanlar Birliği (MedCruise), bahse konu etkinliğin katılımcıları arasında yer almaktadır. 

Doğu Akdeniz'in gelişme potansiyelini sergileyecek olan etkinliğin, güncel konular ve altyapı projeleri hakkında birebir görüşme fırsatı sağlayacağı belirtilmektedir.

Limanlar ve Marinalar, Şehirler ve Destinasyonlar, Tedarikçiler ve Hizmet Sağlayıcılar, 2019 Sergisi ile hizmetlerini, ürünlerini ve destinasyon özelliklerini sunma ve yeni iş ilişkileri kurma fırsatı elde edebileceklerdir. 

Bahse konu forum için kayıt formuna ve ücret bilgisine aşağıdaki internet bağlantısından erişilebilmektedir: http://www.posidoniaseatourism.com/Documents/2019_PSTF_Registration_Form_Delegate_All.pdf