T.C Ekonomi Bakanlığı Hizmet Sektörü Değerlendirme Toplantısı, 19 – 20 Eylül 2013

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK)  bildirildiğine göre, T.C. Ekonomi Bakanlığı’ndan iletildiği üzere 19-20 Eylül 2013 tarihleri arasında Türkiye İhracatçılar Meclisi Toplantı Salonunda sektörel gelişmelerin ve ihtiyaçların ele alınacağı, 2012/4 sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmet Ticaretinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’in bir yıllık uygulama sürecine ilişkin değerlendirmelerin yapılacağı ve hizmet ihracatına ivme kazandırmak üzere bahsi geçen programa ilişkin olası revizyon önerilerinin ele alınacağı bir dizi toplantı gerçekleştirilecektir. Söz konusu toplantıya katılımın önem taşıdığı ve Teşvik kapsamında iletilmesi öngörülen hususların ve katılım teyitlerinin 16 Eylül 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar elektronik posta yoluyla (bcanbulat@deik.org.tr) adresine iletilmesi gerektiği bildirilmektedir. TOPLANTI YERİ: Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Toplantı Salonu Dış Ticaret Kompleksi, Çobançeşme Mevkii Sanayi Cad. B Blok Kat:9 Yenibosna/ İstanbul. TOPLANTI PROGRAMI: 19/09/2013      09:30 SAĞLIK TURİZMİ 19/09/2013      14:00 FİLM 20/09/2013      09:30 BİLİŞİM 20/9/2013        14:00 EĞİTİM