TFRS–Türkiye Finansal Raporlama Standartlarının Uygulanması Semineri Hk.

Muhasebe-FinansMeslekiYönetim,EğitimveKültürVakfı(MUMEYEK)BaşkanıProf.Dr.Sn.MuratErdoğantarafından24Haziran2013pazartesigünü14:00–17:00saatleriarasındaodamızmeclissalonunda“TFRS–TürkiyeFinansalRaporlamaStandartlarının”uygulanmasıkonusundaücretsizseminerverilecektir.Seminerde ele alınacak konu başlıkları : Bilançonun TFRS esaslarına göre Finansal Durum Tablosuna çevrilmesi.  Genel muhasebe kayıt düzeninde TFRS açısından dikkat edilmesi gerekli hususlar.  Geçici Vergi Beyannamesi döneminde muhasebe mizanının TFRS esaslarına dönüştürülmesi.  Sürekli TFRS denetimi işlemleri.  Bağımsız denetime tabi olma durumu MUMEYEK Vakfından Seminere katılacak olanlar : - Vakıf Başkanı Prof. Dr. Murat ERDOĞAN - Vakıf Genel Sekreteri İpek BÜYÜKADA - Yönetici Asistanı Sultan KARA Firma Unvanı Katılımcı Adı-Soyadı Katılımcının Görevi Firma İletişim Numarası Firma Faks Numarası Katılımcı Cep Telefon No. E-mail adresi  TFRS ye uygun Finansal Tabloların hazırlanması. Odamızüyesigerçekvetüzelkişilerinmaliişler,finansman,muhasebepersonelibaştaolmaküzereilgilikişilerinseminer@denizticaretodasi.org.tr adresinekayıtformlarınıgöndermeleribilgilerinize sunulur.