TURMEPA ve Piri Reis Üniversitesi işbirliği ile yat kaptanlığı kursları başlıyor

TURMEPA, 2016 yılında hayata geçireceği yat kaptanlığı kurslarının ön hazırlıklarını Piri Reis Üniversitesi işbirliğinde tamamladı. Üniversite ile ortak olarak yat ve marina personeli için özel oluşturulan proje ile katılımcılarda denizlerin ve çevrenin korunması konusunda farkındalık yaratmak hedefleniyor. Böylelikle sürdürülebilir ekosistem ve turizm için sektörde bilinçli ve çevreye duyarlı bireylerin yetiştirilmesi sağlanacak. Proje eğitim programları için son hazırlıklar tamamlanırken ilk eğitimlerin Mart ayında hayata geçmesi planlanıyor.

Kaynak: TURMEPA