ETİ MADEN 2017/27-1 Navlunları (Şartname ve Ekleri) Hk.

​Sayın Üyelerimiz,

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilmiş olan, konuya ilişkin ilave notlar aşağıdaki gibidir;

NOT 4) ÇİN LİMANLARINA YAPILACAK SEVKİYATLARDA, BOŞALTMA LİMANINDAKİ THC (TERMINAL HANDLING COST) DE DAHİL OLACAK ŞEKİLDE TEKLİFLERİNİZİ VERMENİZ GEREKMEKTEDİR.
NOT 5) COR sevkiyatlarında, boşaltma limanında konteynerlerin bekleme süresi 7 gün (ardiyesiz), konteynerlerin limandan çıktıktan sonra müşteride kalacağı süre 14 gün olacak şekilde tekliflerinizi vermeniz gerekmektedir. SEAWAYBILL verilecektir.
NOT 6)  17-APAC-CN517 dosya numaralı sevkiyatın iç taşıması tarafımızca demiryolu ile yapılabileceği için demiryolu iç taşıma fiyatları bulunan yükleme limanlarından teklif verilmesi halinde, söz konusu sevkiyat için iç taşıma fiyatı olarak karayoluna göre avantajlı olan demiryolu fiyatları esas alınarak değerlendirme işlemi yapılacaktır.
NOT 7) 17-APAC-VN47 ve 17-APAC-VN46 sevkiyatlarında, boşaltma limanında konteynerlerin bekleme süresi 10 gün (ardiyesiz), konteynerlerin limandan çıktıktan sonra müşteride kalacağı süre 5 gün olacak şekilde tekliflerinizi vermeniz gerekmektedir.
NOT 8) 86-17-CN533, 86-17-CN532, 86-17-CN531 "SHANGHAI" sevkiyatları özelinde, " POD : Shanghai Yangshan port " olacak şekilde teklif alınacaktır.
NOT 9) Terör örgütlerine iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu, Millî İstihbarat Teşkilatı veya Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bildirilen gerçek ve tüzel kişilerin teklif vermesi halinde teklifleri değerlendirme dışı bırakılır. Sözleşme imzalanması halinde sözleşmeleri feshedilir, her iki halde de ihale yasağına alınır. Bu durumda istekliler/yükleniciler herhangi bir hak kaybı veya tazminat talebinde bulunamazlar.

-Konu hakkındaki duyuru ekli olup bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

2017_27_1_Teklif_Isteme_Mektubu.pdf 2017_27_1_Ic_Tasima_Tablosu.pdf 2017_27_1_Teklif_Verme_Formu.xls