“Acil Durum Sistemleri ve Prosedürleri” Yoğunlaştırılmış Denetim Kampanyası Hk.

İlgi   : Uluslararası Deniz Ticaret Odası (ICS)’nın 05.08.2019 tarihli ve MC(19)69 sayılı yazısı.

Uluslararası Deniz Ticaret Odası (ICS) tarafından gönderilen ilgi yazıda; 1 Eylül -30 Kasım 2019 tarihleri arasında Paris Memorandumu (Paris MoU) ile Tokyo Memorandumu (Tokyo MoU) tarafından uygulanacak olan “Acil Durum Sistemleri ve Prosedürleri” Yoğunlaştırılmış Denetim Kampanyası (CIC)’na hazırlık maksadıyla ilgili memorandumlarca yayımlanmış kontrol listelerine ilave olarak ICS’in söz konusu CIC için düzenlediği rehber dokümanları ekte sunulmaktadır.

“Acil Durum Sistemleri ve Prosedürleri” Yoğunlaştırılmış Denetim Kampanyasının ilgili tarih aralığında Hint Okyanusu Memorandumu gibi diğer memorandumlar tarafından da uygulanabileceği, denetimlerin benzer kontrol listeleri üzerinden gerçekleştirileceğinin beklendiği ifade edilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim

Saygılarımla,

İsmet SALİHOĞLU

Ek: İlgi Yazı ve Ekleri (26 sayfa)