Güney Afrika’daki Projeler Hk.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ‘nin (TOBB) 05.03.2019 tarihli ve 2386 sayılı yazısı ve eki.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Afrika Cumhuriyeti bünyesinde yer alan Yatırım Ofisi’nin (InvestSA) tarafından Pretoria Büyükelçiliğimiz ile iletişime geçilerek, iki adet yatırım projesine ilişkin üyelerimiz ile işbirliği yapma arzusunda oldukları bildirilmektedir.

Bahse konu yatırım projelerine ilişkin bilgilerin ekte (Ek-1) yer aldığı belirtilmekte olup, konu ile ilgilenen üyelerimizin Pretoria Ticaret Müşavirliğimiz (pretoria@ticaret.gov.tr) ile iletişime geçmesi gerektiği hususu ifade edilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,