• Anasayfa
  • |
  • Sea Trade Cruise Global Fuarı Hk.

Sea Trade Cruise Global Fuarı Hk.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'ndan (TGA) alınan 15 Eylül 2020 tarihli Ek'te sunulan e-posta yazısında, Sea Trade Cruise Global Fuarı'nın 5-8 Ekim 2020 tarihleri arasında sanal ortamda, çevrimiçi formatta gerçekleştirileceği bildirilmektedir. 

Yazıda, bahse konu fuara katılım sağlamak isteyen firmaların https://form.jotform.com/202033776392152 internet adresi üzerinden firma bilgilerini doldurmaları, alt kısımda yer alan "co-ex" seçeneğini seçmeleri, "Main Exhibitor" kısmına ise Turkey Tourism Promotion and Development Agency (TGA) yazılmasının gerektiği belirtilmektedir. 

Katılım için ücretsiz olarak sağlanan "Basic - Complimentary" paketin seçilmesi halinde firma bilgilerinizin TGA profilinde alt katılımcı olarak yer alacağı ve sizlerle iletişime geçmek isteyen firmaların taleplerini ana katılımcı olan TGA üzerinden iletebileceği ifade edilmektedir.

Yazıda ayrıca fuara katılım gerçekleştiren firmaların, gokce.karahan@tga.gov.tr e-posta adresine bilgi vermeleri talep edilmektedir. 

Bilgilerinize arz/rica ederim.

1066_2555_sea_trade_cruise_global_fuar_hk.pdf