AFAD’dan İMEAK Deniz Ticaret Odası’na Teşekkür Plaketi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile bağlı oda ve borsalar tarafından doğal afetler için toplanan yardımlara ilişkin çek, 29 Eylül 2021 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nda (AFAD), İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer'e törenle takdim edildi.​

Törene, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Tamer Kıran, TOBB Yönetim Kurulu üyeleri kampanyaya katkı sağlayan Oda ve Borsaların Başkanları katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başkanımız Tamer Kıran’a AFAD adına teşekkür plaketi verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Oda-Borsaların katılımıyla orman ve sel felaketlerinin yaralarının sarılması için başlatılan yardım kampanyasında 50,5 milyon TL nakdi ve 13,6 milyon TL ayni yardım toplandı.