Başkanımız Tamer Kıran'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlarken, ülkemizle gurur duyuyoruz.

Bugün dünyanın en büyük ve güçlü ekonomisi olan devletlerin arasında yerimizi alabiliyorsak bu başarı şüphesiz sanayicilerimiz, girişimcilerimiz, çalışanlarımız ve emekçilerimiz sayesindedir.

Ülkemiz son dönemde sanayi alanında müthiş başarılara imza atıyor. Çok yakın bir zamanda ülkemizin gururu, yerli ve milli otomobil markamız TOGG’un ilk siparişlerinin teslimi gerçekleşti. Türkiye'nin ilk yerli ve milli Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi “Anadolu” Deniz Kuvvetlerimizin envanterine dahil oldu.

Hepimizin göğsünü kabartan tüm bu gelişmelerde gece gündüz demeden çalışan müteşebbislerimizin, mühendis ve işçilerimizin alın teri ve emekleri var.

Ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında emekleriyle çok önemli bir rol oynayan tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, birlik, beraberlik ve barış günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Tamer KIRAN
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı