Başkanımız Tamer Kıran’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

İslami ve insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı bayramlar, toplumsal hayatımız açısından büyük öneme sahiptir. Bayramlarımız insanları birbirine yakınlaştıran, manevi değerlerin derinlemesine yaşandığı, gündelik hayatımızda sıkça yaşadığımız stres ve kaygılardan belirli bir süre de olsa uzak kalmamızı sağlayan anlamlı günlerdir.

Ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulmasına izin vermeyen, huzurla nice bayramlar geçirmemize vesile olan ve bu uğurda hiç düşünmeden canını feda eden şehitlerimizi de bu mübarek günlerde tekrardan rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle darda kalanların, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir Kurban Bayramı geçirmenizi diliyorum.

Tamer KIRAN

İMEAK DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI