Başkanımız Tamer Kıran ve çalışma arkadaşları Karadeniz'e çıkarma yaptı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran ve çalışma arkadaşları üyelerle bir araya gelmek için Karadeniz’e çıkarma yaptı. Heyetin ilk durağı Samsun oldu. Samsun üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelindi, genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

Karadeniz’e çıkarma yapan İMEAK DTO Başkanımız ve çalışma arkadaşları, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Bir sonraki ziyarette ise, İMEAK DTO Samsun Temsilciliğimiz İskender Yağız ile bir araya gelindi.

İMEAK DTO Başkanımız Tamer Kıran ve çalışma arkadaşları üyelerle buluşmak üzere gittiği Karadeniz Bölgesi’nde Ordu ve Giresun üyeleriyle bir araya geldi. Yapılan genel değerlendirme toplantısına Ünye ve Fatsa üyeleri de katıldı.

Karadeniz Bölgesi’ne bir takım temaslarda bulunmak üzere giden İMEAK DTO Başkanımız Tamer Kıran ve çalışma arkadaşları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti. Ardından da Giresun Görele Liman Başkanı Erhan Zeynel ile bir araya gelen Başkanımız Tamar Kıran ve beraberindeki heyet ziyaretlerinin ilk gününü tamamlamış oldu.