İMEAK Deniz Ticaret Odası, Üyelerine Ücretsiz Maske Dağıtımına Devam Ediyor

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası, Covid-19 salgınından korunmak ve yayılmasını önlemek amacıyla iş yerlerinde çalışanların maske takmasının zorunlu hale getirilmesinin ardından üyelerine ücretsiz maske teminine devam ediyor.
Deniz Ticaret Odası, “SGK Hizmet Listesinde” çalışan sayısı 10 ve üstü olan, üretim faaliyetlerine aktif olarak devam eden üyelerin maske taleplerini düzenli olarak İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü’ne iletiyor.
Bu kapsamda, ikinci kez yapılan dağıtım çerçevesinde 89 firma için toplam 30 bin adet maske, 8 Mayıs 2020 Cuma günü teslim alındı. Maskeler, İMEAK Deniz Ticaret Odası İstanbul Merkez binası ile Odamızın Tuzla Ofisinden 50’şerli paketler halinde dağıtıldı.
DTO, 29 Nisan 2020 Çarşamba günü de, 95 firma için 38 bin 160 adet maske dağıtımını gerçekleştirmişti.
Üyelerin talepleri doğrultusunda ücretsiz maske teminine devam edilecek.