İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer Kıran’ın babası, Türk denizcilik sektörünün duayenlerinden, büyüğümüz, Kıran Holding Onursal Başkanı, Armatör Turgut Kıran vefat etmiştir. Merhum Turgut Kıran’ın cenazesi, 5 Aralık 2020 Cumartesi günü (bugün) kılınacak cenaze namazını müteakip Eyüp Sultan Mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedilecektir. Pandemi koşulları ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cenaze namazı sadece aile katılımı ile yapılacaktır.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.