İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetiminden Van'da Ziyaretler

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Van Yüzüncü Yıl Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nejdet Takva’yı makamlarında ziyaret etti.
Ziyaretlere, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Ahmet Selçuk Sert ve Kıbrıs Türk Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma Genel Müdürü Cemalettin Şevli de katıldı. Odamız Heyetinde, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcılarımız Şadan Kaptanoğlu ile Recep Düzgit, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Yönetimi yer aldı.
Heyet, İMEAK DTO Van Temsilciliğimizi de ziyaret etti, ayrıca Van Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezildi.

Tüm Sliderlar