İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, DEÜ 5. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumuna katıldı

İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran,

DEÜ 5. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumuna katıldı

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen "5. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu", 28 Şubat 2020 Cuma günü İzmir’de yapıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, “Dijital Dönüşüm” temasıyla düzenlenen sempozyumun açılışında bir konuşma yaptı.

Sempozyumun açılışında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Cem Erdem, Kültür ve Turizm Bakanlığı Deniz Turizmi Daire Başkan Vekili Elçin Şimşek Öncü de birer konuşma yaptılar.

Sempozyuma, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa, Bodrum, Fethiye, İzmir ve Marmaris Yönetim Kurulu Başkanları da katıldı.

Toplantıda, Tamer Kıran’a, DEÜ tarafından teşekkür plaketi sunuldu.