İMEAK DTO Yönetimi ve Denizcilik Sektörü Temsilcileri, Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcıları İle Toplantı Yaptı.

Fatih’teki İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nda, 4 Ocak 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilen toplantıya, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcıları Dr. Nureddin Nebati ve Osman Dinçbaş, Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar, İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç, Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Arabacı, Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Gök ve Gelir İdaresi Başkanlığı Daire Başkanı Abdullah Karaboyacı katıldı.
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Tamer Kıran başkanlığındaki heyette ise, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Türkiye Denizcilik Meclisi Başkanı Recep Düzgit, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Mavi Marmara Deniz Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Uğur Sina Şen, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Türkiye Denizcilik Meclisi Üyesi Burak Akartaş, Türkiye Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve İMEAK DTO Meclis Üyesi, Deniz Taşımacağılı Meslek Komitesi Üyesi Cihan Ergenç, Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği Başkanı Cem Seven, Türkiye Liman İşletmecileri (TÜRKLİM) Başkanı Hakan Genç, İMEAK DTO Meclis Üyesi, İMEAK DTO Meslek Komitesi Üyesi, S/S Turizm ve Yolcu Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi (TURYOL) Başkanı Kasım İnandı, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Vergi ve Mali Danışmanı, YMM ve Bağımsız Denetçi Murat Erişti ve İMEAK DTO Genel Sekreteri İsmet Salihoğlu yer aldı.
Toplantıda, denizcilik sektörünü yakından ilgilendiren sorunlar Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılarına iletildi, çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.