İstanbul Odalar ve Borsa Yönetim Kurulları Müşterek Toplantısı Odamızda Yapıldı

İstanbul Odalar ve Borsa Yönetim Kurulları Müşterek Toplantısı, 21 Mart 2024 Perşembe günü, Deniz Ticaret Odamız organizatörlüğünde Fındıklı’daki Genel Merkezimizde yapıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran ve Meclis Başkanımız Başaran Bayrak’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz, İstanbul’daki Odalar ve Borsa’nın Meclis Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantıda, İstanbul’un iş dünyasını ilgilendiren sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.