İstanbul Vali Yardımcısı Şevket Atlı ve Türk Armatörler Birliği'nden Tamer Kıran'a Hayırlı Olsun Ziyareti

İstanbul Vali Yardımcısı Şevket Atlı, Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ergenç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2 Kasım 2022 Çarşamba günü, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oda Merkezinde gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Tamer Kıran'a, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Başaran Bayrak eşlik etti.

Tamer Kıran, bu ziyaretlerin ardından İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Meclis Başkanı İbrahim Aracı ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile Rize Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Mazgal ve heyetini ağırladı.

Kocaeli Şube Yönetimi, Başkan Kıran'a anı tablosu takdim etti.