İTO Başkanı Avdagiç’ten, Tamer Kıran ve Oda Yönetimimize Hayırlı Olsun Ziyareti

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 6 Aralık 2022 Salı günü, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve Oda Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oda Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete Şekib Avdagiç, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yakup Göç, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Akbal, Salih Sami Atılgan ve Münir Üstün katıldı.

Ziyarette, Başkan Tamer Kıran’a, İMEAK DTO Meclis Başkanı Başaran Bayrak, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri eşlik etti.

Tamer Kıran ve Şekib Avdagiç, ziyaretin anısına birbirlerine armağan takdim ettiler.

Şekib Avdagiç, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, İstanbul’daki 3 Oda ve Borsa’nın seçimlerinin yapıldığını hatırlatarak, ilk seçimi yapan Deniz Ticaret Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirtti.

Avdagiç, “Ümit ediyorum ki İstanbul’da yeni dönemde bugüne kadar olduğu gibi 3 Oda ve Borsamız uyum içinde İstanbul’un ticaretinin geliştirilmesi için, İstanbul’a katma değer oluşturacak yeni projeler yapmak üzere beraber çalışmaya devam edecekler. Dolayısıyla bu vesileyle kıymetli Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran Beye ve Yönetim Kurulu’na, Meclis Başkanlık Divanına ,seçilen tüm Meclis üyelerine başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Tüm Sliderlar