Odamız Heyeti, Posidonia 2024 Uluslararası Denizcilik Fuarı'nı Ziyaret Etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran ve beraberindeki Odamız Heyeti, 3-7 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenen Posidonia 2024 Uluslararası Denizcilik Fuarı’nı ziyaret ve bölgede sektörel temaslarda bulunmak üzere Yunanistan’ın başkenti Atina’ya gitti.

Heyet ilk olarak 4 Haziran Salı günü, Yunan Armatörler Birliği’ni ziyaret etti. Burada Armatörler Birliği Başkanı Melina Travlos ile bir araya gelen Oda Heyetimiz, iki ülke arasındaki sektörel işbirliği imkanlarını ve sektördeki gelişmeleri değerlendirdi.

Bu ziyaretin ardından da Posidonia 2024 Uluslararası Denizcilik Fuarı ziyaret edildi.
Türkiye Cumhuriyeti Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes ile fuarda bir araya gelen Başkanımız Tamer Kıran ve Odamız Heyeti, fuar alanını gezdi ve Türk firmalarının stantlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Heyet, son olarak Türk Denizcilik Sektörünün düzenlediği resepsiyona iştirak etti.