Odamız Heyeti, Türkiye Cumhuriyeti Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes'in Düzenlediği Resepsiyona Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran ve beraberindeki Odamız Heyeti, Posidonia 2024 Uluslararası Denizcilik Fuarı’na katılmak ve sektörel temaslarda bulunmak üzere gittiği Atina’da, Türkiye Cumhuriyeti Atina Büyükelçisi Çağatay Erciyes’in düzenlediği resepsiyona iştirak etti.

Resepsiyona, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Hristos Stilyanidis de katıldı.

Odamız Heyeti resepsiyon öncesinde de Yunanistan Deniz Ticaret Odası Başkanı George Pateras ve ardından Yunanistan Uluslararası Denizcilik Birliği Başkanı Antonios Venieris’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Türkiye ve Yunanistan denizcilik sektörleri arasında iş birliği konuları değerlendirildi.