Odamız ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı Arasında Protokol İmzalandı

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası (DTO) ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Eğitim Binası İnşaatına Yönelik Şartlı Bağışa İlişkin protokol, 17 Mart 2023 Cuma günü imzalandı.

Odamız Merkez binasında gerçekleşen törende, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir protokolü imzaladılar.

Protokolle, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu himayesinde olacak "İMEAK Deniz Ticaret Odası Uygulamalı Eğitim Binası"nın, gemi inşa ve dalış uygulamaları kapsamında belirtilen standartlara cevap verebilecek şekilde inşası için bağış yapacak.

Törene, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Denizcilik MYO Müdürü Doçent Celil Aydın, MYO Müdür Yrd. Dr. Sabri Alkan ve Oda Sekreteryası katıldı.

İmza töreninin ardından Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Başkan Tamer Kıran’a, üzerinde Bandırma Vapuru’nun yer aldığı bir tablo takdim etti.

Tüm Sliderlar