Türk iş dünyası ve denizcilik sektörüne büyük emekleri geçmiş, Odamızın Kurucu Meclis Üyesi ve Eski Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bir önceki Yönetim Kurulu Başkanı ve Odamız Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faruk Miras’ın babası Fuat Miras vefat etmiştir.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm denizcilik camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.

Fuat Miras, 1982-2009 yılları arasında İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi ve 1986-1989 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet verdi. Miras, 1996-2001 yılları arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Tüm Sliderlar