Odamız Yönetiminden Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği ile İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği’ne Ziyaret

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 1 Kasım 2021 Pazartesi günü, Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği ile İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği’nin yeni seçilen yönetimlerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Tamer Kıran, ilk önce Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanlığına yeniden seçilen Kaptan Arif Bostan ve yönetimine başarılar diledi.

Tamer Kıran, ardından İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği’ne giderek, yeni Başkan Ufuk Teker ve yönetimi ile bir araya geldi, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Dernek ziyaretlerine Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Kaptanoğlu da katıldı.