Odamızda Deniz Turizmi Araç Denetimlerine İlişkin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

İstanbul’da faaliyet gösteren deniz turizmi araçlarına Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığınca yapılan denetimlere ilişkin bilgilendirme toplantısı, 30 Mayıs 2024 Perşembe günü, Odamız Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan Gülcek, ilgili Meslek Komite Başkan ve Üyelerimiz katıldı.

Toplantıda, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı Harekat Komutanlığı yetkilileri, denetimlerde dikkat edilen esaslar ve uygulamalara ilişkin bilgilendirmede bulundu.