Odamızda Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Yöneticileri İle Toplantı Yapıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran başkanlığında, Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay’ın katılımıyla Odamızın Fındıklı’daki genel merkez binasında 3 Mart 2020 Salı günü toplantı yapıldı.

Toplantıya, Tarım ve Orman Bakanlığı Avcılık Kontrol Daire Başkanı, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü,  DTO Meclis Başkanı, ilgili Yönetim Kurulu Üyesi, 1 ve 2 No’lu Meslek Komite Başkanları ve Üyeleri, balıkçılık ve kooperatif başkanları, İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi’nden öğretim üyeleri ve DTO Sekretaryası katıldı.

Toplantıda, “Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ” ele alındı.