Tamer Kıran, Fethiye’de "4. TYBA Yacht Charter Show D-Marin Göcek" Etkinliği ile Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini Ziyaret Etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü, Tüm Yat İşletmecileri, Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) ile D-Marin Göcek Marina işbirliğinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen, "4. TYBA Yacht Charter Show D-Marin Göcek" etkinliğini ziyaret etti.

Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Naiboğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Taylan Kalkavan, Burak Akartaş, Orhan Gülcek, Meclis Üyelerimiz Cihat Yavuz Güler,Bilgehan Bayramoğlu, Itır İpekel Tsiropoulos ile Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, Marmaris Şube Başkanı Halil Bağlı, Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Oğuz Ünlüer, Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay ve Odamız Genel Sekreteri İsmet Salihoğlu katıldı.

Tamer Kıran ve beraberindekiler daha sonra Fethiye S.S. Çalış Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı Murat Kaçar ve üyelerle bir araya geldi.

Tüm Sliderlar