Tamer Kıran’a Aliağa Şubemiz ve Beykoz Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlar Derneği'nden Hayırlı Olsun Ziyareti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, 24 Kasım 2022 Perşembe günü, Aliağa Şubemiz Yönetimi ve Beykoz Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlar Derneği (BEDEMED) tarafından gerçekleştirilen "hayırlı olsun" ziyaretlerini kabul etti.

Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, Meclis Başkanı İsmail Önal, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Başkanımız Tamer Kıran ve İMEAK DTO Meclis Başkanımız Başaran Bayrak’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanımız Tamer Kıran, Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Akartaş ile birlikte daha sonra, Beykoz Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlar Derneği Eş Başkanı Hacı Uğurlu ve beraberindeki heyeti ağırladı.