Tamer Kıran'a SUBÜ ve TOBB İstanbul GGK İcra Komitesi'nden Hayırlı Olsun Ziyareti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’a, 26 Ocak 2023 Perşembe günü, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Genç Girişimciler (İGGK) Kurulu İcra Komitesi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oda Merkezinde gerçekleşen ziyaretlerin ilkini, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkaş gerçekleştirdi.

Ardından, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hasan Bünül, beraberinde Yönetim ve Komite Üyeleri, aynı zamanda İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyeleri Serdar Akdemir ve Nuri Mert Can hayırlı olsun temennilerini iletti.