Tamer Kıran Antalyalı Üyelerimizle Bir Araya Geldi

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 31 Ekim-1 Kasım 2022 tarihlerinde Antalyalı üyelerimizle bir araya geldi, Manavgat ve Kemer Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

İMEAK DTO Meclis Başkanı Başaran Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı program çerçevesinde 31 Ekim Pazartesi günü ilk olarak Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör ziyaret edildi.

MATSO ziyaretinin ardından Manavgat Belediye’sine geçilerek Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile bir araya gelindi.

Son olarak Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Manavgatlı Üyelerimizin katılımıyla toplantı düzenlendi. Üyelerle sohbet eden Tamer Kıran, sorunlarını dinledi, Oda tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Tamer Kıran ve beraberindekiler, 1 Kasım 2022 Salı günü ise, Antalyalı Üyelerimizle kahvaltıda bir araya gelerek toplantı yaptı.

Daha sonra da Antalya Serbest Bölgesi’ne geçilerek burada incelemelerde bulunuldu. Ares Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Kalafatoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetimimizi ağırladı. Ardından Q Terminals’e geçilerek Genel Müdür Özgür Sert ziyaret edildi.

Öğleden sonra da Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Oda Yönetimimizi makamında ağırladı.

Antalya programı, Kemerli Üyelerimizle Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı ile sona erdi.