Tamer Kıran, İstanbul Valisi Davut Gül'ün Başkanlığını Yaptığı Toplantıya Katıldı, Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy'u Ziyaret Etti ve UAB 1. Bölge Müdür Serdar Yücel ile Beraberindekileri Odamızda Ağırladı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, 21 Mayıs Salı günü, İstanbul Çocukları Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı’na iştirak etti.

Toplantı, İstanbul Valisi ve Vakıf Başkanı Davut Gül’ün başkanlığında Hasdal İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

İstanbul'daki çocukların yaşam kalitelerini artırmak amacıyla kurulan Vakıf, çocukların eğitim, kültür, sağlık, sosyal yardım, çevre ve sportif faaliyetlerdeki ihtiyaçlarını tespit ederek, bu ihtiyaçları karşılamaya yönelik projeler geliştirmeyi amaçlıyor.

Başkanımız Tamer Kıran, programı kapsamında sabah Oda Merkezinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Serdar Yücel ve beraberindeki Bölge Müdür Yardımcısı Ömür Yılmaz ile AFAD Nakli Koordinatörü Hakan Kara’yı ağırladı.

Tamer Kıran, Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy’u da ziyaret etti. Ziyarete, Genel Sekreterimiz İsmet Salihoğlu katıldı.