Tamer Kıran, İÜ Su Bilimleri Fakültesi’ni Ziyaret Etti, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü’nü Ağırladı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, 26 Temmuz 2022 Salı günü, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’ı ziyaret etti.

Oda merkezinde gerçekleşen ziyarete, üniversitenin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Yeşim Özkan da katıldı.

Prof. Dr. Köse yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi olarak Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği Bölümü’nün bu yıl eğitim öğretime başlaması dolayısıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Prof. Dr. Köse, Başkan Tamer Kıran’a üniversite ve fakülteye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan, Tamer Kıran İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melek İşinibilir Okyar’ı da Fatih Vezneciler’deki üniversite binasında ziyaret etti.

Tamer Kıran’ın programına Yönetim Kurulu Üyesi Zihni Memişoğlu eşlik etti.

Tüm Sliderlar