Tamer Kıran, Kocaeli ve Karadeniz Ereğli Şubelerimizi Ziyaret Etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 24 Eylül 2022 Cumartesi günü, Kocaeli ve Karadeniz Ereğli’de üyelerimizle buluştu.

Üyelerle sohbet eden Tamer Kıran, sorunlarını dinledi, Oda tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Merkez ve Şubelerinde seçim sürecine girildiğini hatırlatan Tamer Kıran, tüm üyeleri oylarını kullanmaya davet etti.

Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ile Karadeniz Ereğli (Batı Karadeniz Bölgesi) Şubesi Başkanı İrfan Erdem, çalışmalarında her zaman desteklerini gördükleri Tamer Kıran’a teşekkür etti.

Tamer Kıran’ın ziyaretlerine, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı ve Meclis Üyeleri de eşlik etti.