Tamer Kıran, KOÜ Denizcilik Fakültesi'nin 2023-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Denizcilik Fakültesi’nin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’ne iştirak etti.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, KOÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Esmer, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Burak Akartaş, Kocaeli Şubemiz Meclis Başkanı Vefa İbrahim Aracı ile Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Şube Üyelerimiz, STK temsilcileri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tamer Kıran, törende yaptığı konuşmada, mezun gençlere hayatlarının yeni döneminde başarılar diledi.

Tören, tüm öğrencilerin hep bir ağızdan Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okumaları, ödül, plaket ve mezuniyet belgelerini almalarının ardından son buldu.

Tüm Sliderlar