Tamer Kıran, KOÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Deniz Ulaştırma Mühendisliği Yüksek Lisans Programı’nın İlk Konferansına Konuk Oldu

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 9 Mart 2023 Perşembe günü, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü Deniz Ulaştırma Mühendisliği Yüksek Lisans Programı "Denizcilikte Güncel Konular" dersi sektör konferansları çerçevesinde ilk konferans olan, "Denizcilikte Güncel Konular ve Gelişmeler" programına konuk oldu.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Tamer Kıran, İMEAK Deniz Ticaret Odamızın kuruluşu, faaliyetleri, enerji ve lojistik sektöründeki denizcilik piyasalarının son durumu hakkında bilgi verdi. Kıran, konuşmasının ardından soruları yanıtladı.

Programa, KOÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Soner Esmer, Akademisyenler, KOÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans öğrencileri katıldı.

Tüm Sliderlar