Tamer Kıran, Odamız Genel Merkezi'nde Ziyaretleri Kabul Etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, 1 Mart 2024 Cuma günü, Odamız Genel Merkezi’nde ziyaretleri kabul etti.
İlk ziyareti, Galatasaray Üniversitesi (GÜ) Denizcilik Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Hasan Bora Usluer yaptı.
Tamer Kıran, daha sonra Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği (TKKD) Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Muhammer Arslantürk, Başkan Yardımcısı Kapt. Halil Sedat Oğuz, Genel Sekreter Kapt. Necdet Hamza’yı ağırladı. Ziyarette, Muhammer Arslantürk, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği İktisadi İşletmesi’nin Odamıza üyelik başvurusunu Başkanımız Tamer Kıran’a sundu.
Tamer Kıran, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ile de görüştü.