Tamer Kıran, TOBB 79. Genel Kurulu Kapsamında Anıtkabir’de Düzenlenen Törene Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Tamer Kıran, 30 Mayıs 2023 Salı günü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79. Genel Kurulu kapsamında Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı.

Törene, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Türkiye Denizcilik Meclisi Başkanı Recep Düzgit de iştirak etti.

TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, Oda, Borsa Başkanları ve Delegelerin katıldığı törende, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrine çelenk konularak, saygı duruşunda bulunuldu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB Genel Kurul Başkanı Hüseyin Çevik, Anıtkabir Şeref Defteri’ni imzaladı.