Tamer Kıran, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Rize'de ziyaretlere katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız ve TOBB Başkan Yardımcımız Tamer Kıran, 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Yönetim Kurulu Toplantısı ve bir takım ziyaretleri içeren programa katılmak üzere Rize’ye gitti.

Başkanımız Tamer Kıran ilk olarak TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetimini Derepazarı’ndaki evinde ağırladı. Ardından Rize Valisi Kemal Çeber ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ziyaret edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin programı kapsamında Rize’de bulunan İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran, Rize Ticaret Borsası ziyaretine iştirak etti.

Daha sonra TOBB Yönetim Kurulu Toplantısı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun ev sahipliğinde yapıldı ardından da Rize Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi burada da Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışı yapıldı.

TOBB Yönetimi ve Başkanımız Tamer Kıran son olarak da İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenen Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ödül Töreni’ne katıldı.