Tamer Kıran, TÜRKLİM Genel Kurulu’na Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 21 Mart 2023 Salı günü, Türkiye Liman İşletmecileri Derneği’nin (TÜRKLİM) 26. Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin anısına "Saygı Duruşu"nda bulunulması ve "İstiklal Marşı"nın okunmasıyla başlayan Genel Kurulda, Yönetim Kurulu ibra edildi, 2023 Yılı Faaliyetleri ve Bütçe Teklifi kabul edildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Tamer Kıran, çatı kuruluşu olan Deniz Ticaret Odası ile sektörde faaliyet gösteren derneklerin yakın, samimi ve iş birliği içerisinde olmasının önemini vurguladı. Bu konuda TÜRKLİM ile iyi bir uyum sağlandığını belirten Tamer Kıran, TÜRKLİM Başkanı Aydın Erdemir ve Yönetim Kurulu’na teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Kurula, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan ile Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salih Tan, İMEAK DTO Meclis Başkanı Başaran Bayrak, dernek üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.

Tüm Sliderlar