Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Heyeti Başkanımızı Ziyaret Etti

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen ve beraberindeki heyet, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’ı ziyaret etti. Ziyarete, Odamız sekretaryası da katıldı.
Odamızın Kabataş’taki merkez binasında 9 eylül Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette, Başkanımız Tamer Kıran, federasyonunun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Tamer Kıran, ziyaret anısına Doç. Dr. Şahin Özen’e bir plaket sundu.
Doç. Dr. Özen, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede, Başkan Tamer Kıran’ın pandemi öncesinde Federasyonu ziyaret ettiğini, bu ziyaretin 15 gün sonrasında kendilerinin iadeiziyaret planladıklarını ancak pandeminin başlaması dolayısıyla bunu ancak bugün gerçekleştirebildiklerini kaydetti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası ile Federasyon arasında güzel bir işbirliği gerçekleştirdiklerini belirten Doç. Dr. Özen, bundan sonraki süreçte de özellikle dalış merkezlerinin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda söz birliğinde bulunduklarını belirterek, desteklerinden ötürü Başkanımız Tamer Kıran’a teşekkür etti.